Buy Less! Or Nothing! #maand 7

img_3806

Begin april plaatste ik een oproep op mijn blog; koop vanaf 24 april een jaar lang geen nieuwe kleding (zie hier). Inmiddels hebben we er bijna 7 maanden opzitten.

De uitdaging bestaat de komende maanden uit het ‘rondkomen’ met de kleding die in mijn kast hangt. Werken met laagjes, de wasmachine iets vaker laten draaien en toch dat lelijke (maar warme) vest aantrekken. Daarnaast had ik nog wel een schoenenprobleem. Via een vriend kwam ik terecht bij de webshop 10eurovintage. Zij verkopen vintage items voor 10 euro per stuk. Jurken, jassen, broeken, rokken, tassen, schoenen en sportkleding.

Ik koop 2 paar schoenen en een jasje. En dan is het afwachten of de tweedehands kwaliteit niet vijfdehands is. Binnen twee uur ontvang ik een mail dat de gekochte spulletjes zijn verzonden en de volgende dag heb ik alles in huis. Netjes ingepakt, de spullen zien er uit als nieuw en (niet geheel onbelangrijk) geen tweedehands/kringloop-geur te bekennen. En dat voor 10 euro per item! Aanrader!

Nu heb ik alleen nog een paar winterlaarzen / wandelschoenen nodig, maat 36 / 37. Iemand toevallig nog een paar over? #laathetwetenenhelpmijdewinterdoor

Soundtrack; Winter Lady – Leonard Cohen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s