VakantieVibe versus WerkModus

summer10

Ik ben inmiddels een paar weken aan het werk na een vakantie van 7 weken. JA, ZEVEN weken! Het grote voordeel van werken in de culturele sector, een paar maanden pieken en daarna de ruimte (en overuren) hebben om het een tijdje rustiger aan te doen. Lang vakantie houden is fijn, maar zorgt er ook voor dat het extra lang duurt voordat je weer in de werk-flow zit. Ik leef echt naar die zomervakantie toe, ik maak 100.000 plannetjes; naar Frankrijk, naar Haamstede, naar Amsterdam, huis opruimen (lees; de helft van al mijn spullen weggooien), eten met vriendinnen, eindelijk beginnen met buikspieroefeningen, de nieuwe Radiohead op repeat, vriendinnetjes van Doris die komen logeren, de stapel met 26 nieuwe boeken lezen, enzovoort. Vanwege tijdsnood sneuvelen er gedurende de vakantie uiteraard wat plannen.

En nu ik weer aan het werk ben heb ik OOK last van tijdsnood. Hoe deed ik dat ook alweer? Vroeg opstaan, de school-riedel, werken, sporten, boodschappen doen, krant lezen, koken, Netflix kijken, schrijven en weer op tijd naar bed. De afgelopen weken heb ik het daarom even rustig aan gedaan. Langzaam in het ritme komen en langzaam wennen aan het binnen zitten achter de computer, in plaats van buiten in de zon liggen. GOED, van lang naar kort, ik ben dโ€™r weer!

En zoals jullie misschien weten had ik deze zomer een fotoshoot en een (kort) interview voor het Pink Ribbon Magazine 2016. Het magazine ligt vanaf 27 september in de winkel (SPANNEND!). Meer dan 50% van de verkoopopbrengst gaat naar borstkankeronderzoek. Kijk hier voor meer informatie.

Soundtrack; Present Tense – Radiohead

Een gedachte over “VakantieVibe versus WerkModus

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s