Zomerse – Orange Is The New Black – Pompoen Smoothie

IMG_3024

Pompoen eet ik meestal in de herfst en winter, ik maak er soep van of gebruik het in een ovenschotel. Deze pompoen-smoothie is fris en vullend. Extra lekker om mee te ontbijten of lunchen op een zomerse dag (of tijdens deze Nederlandse hittegolf!).

Ingrediënten;

  • 1 flespompoen
  • 1 banaan
  • sap van 1 sinaasappel
  • stukje gerapte gember
  • 1 theelepel honing
  • 200 ml water

Snij de flespompoen doormidden. Haal de zaden er uit en leg de twee helften, met de vlakke kant naar beneden, in een ovenschaal. Zet dit voor 1 uur in de oven op 180 graden. Daarna goed af laten koelen! Schraap met een lepel de inhoud van één helft van de pompoen in de blender (het vruchtvlees van de andere helft zou je kunnen invriezen voor een volgende smoothie). Voeg nu de rest van de ingrediënten toe en blenderen maar. Enjoy #oitnb!

Soundtrack; Orange Is The New Black (You’ve Got Time) – Regina Spector

IMG_3025

2 gedachtes over “Zomerse – Orange Is The New Black – Pompoen Smoothie

  1. Steeds denk ik dat ga ik eens maken en doe het dan vervolgens toch weer niet ( Teunis zegt dat ik minstens 300 jaar moet worden als ik alle recepten nog moet maken die ik bewaar ) maar vorige week heb ik de bounty ballen gemaakt. Super makkelijk en super lekker.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s