Saint Jean du Gard – Dans / Par la Rivière

AWMB9396

Rotterdam, De Heen, Antwerpen, Brussel, Luxemburg, Metz, Nancy, Dijon, Pont de Vaux, trekkerstentje, attack of the mosquitos, pizza met bier, cola en Kurt Cobain, Mâcon, Lyon, Nîmes, Alès, Anduze, Saint Jean du Gard, Vervat-tent bouwjaar 2002, BBQ, zwemmen, rode kevertjes, liefdesbrieven van Ingrid Jonker & André Brink, Costières de Nîmes, hangmat, Jungle dierenkwartet (KWARTETOOOO!), het kasteel dat dicht was, le Gardon, hardlopen in de bergen, la Grotte de Trabuc, deux flute, stoomtrein, Sharky-gooi-contest, pesten, schepijs, knakki/nuggets frites, Panda Pop, afbreken en opnieuw opzetten, zonnebrandcrème, ijs op de koelbox, wandelen, sterrenhemel, Saint Jean du Gard, Anduze, Alès, Nîmes, Lyon, Mâcon, Dijon, Nancy, Metz, Luxemburg, Brussel, Antwerpen, Rotterdam, THUIS.

Soundtrack; The River – Bruce Springsteen

CLHM9535

IMG_2737

IEAT7983

Een gedachte over “Saint Jean du Gard – Dans / Par la Rivière

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s