Natuurlijke Deodorant – Weleda / Crystal Spring

IMG_1858

Natuurlijke verzorgingsproducten krijgen steeds meer aandacht. Zoals met voeding, heb ik ook voor verzorgingsproducten navraag gedaan bij oncoloog en fysiotherapeut. Waar moet ik op letten? Het antwoord was duidelijk; gebruik een natuurlijke deodorant. Ik heb er twee getest.

IMG_1860

Ten eerste de Wilde Rozen Deodorant van Weleda. Er worden geen aluminiumzouten gebruikt in deze deodorant. Onaangename geurtjes worden geneutraliseerd met behulp van etherische oliën die ook nog eens licht antibacterieel werken. De plantenolie maakt je huid zacht en ruikt echt heerlijk! Je brengt de deodorant aan doormiddel van een verstuiver. Daardoor ook te gebruiken als natuurlijke luchtverfrisser. Handig!

Prijs; 30 ml (reiseditie) € 7,99 / 100 ml € 16, 49

IMG_1859

Ten tweede de Crystal Spring Salt Of The Earth Deostick (wat een naam!). Deze deodorant wordt gemaakt van mineraal zout gewonnen uit zoutmijnen in Azië, is 100% natuurlijk en niet op dieren getest. Daarnaast laat het geen witte strepen op kleding achter en is de deodorant geurloos dus geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Je brengt de deodorant aan op een vochtige huid na het douchen. Als je de steen gebruikt op een droge huid, maak dan eerst vochtig.

Het is even wennen, mineraalzout op je oksels ‘smeren’, maar het werkt erg goed. Je transpireert veel minder en het geurloze is eigenlijk prima.

Prijs; € 6,95

Deze producten gaan trouwens erg lang mee. Ook proberen? O.a. te bestellen via de webshop van BigGreenSmile. Kijk hier voor meer informatie.

Soundtrack; Showing Out (Get Fresh At the Weekend) – Mel & Kim

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s