Easy Dadel-Pecan-Repen

IMG_1857

Deze repen van dadels en pecannoten geven je een energy-boost, zijn lekker zoet en zorgen er voor dat je niet de hele middag of avond op zoek gaat naar iets ‘lekkers’. Makkelijk te maken en in te vriezen.

Ingrediënten;

  • 250 gram dadels
  • 100 gram pecan noten
  • 2 eetlepels kokosolie
  • 1 eetlepel kokosrasp
  • 1 eetlepel lijnzaad

Zet de dadels voor 15 minuten in een kom met warm water. Hak de pecannoten in stukjes en smelt in een steelpannetje de kokosolie. Doe de dadels, de kokosolie en 4 eetlepels water in de blender. Je kunt kiezen voor een glad of een grof mengsel. Whatever you like! Schep het mengsel in een kom en roer er de pecannoten , de kokosrasp en het lijnzaad doorheen. Leg in een ovenschaal(tje) wat bakpapier en smeer het mengsel daar op uit, ongeveer 1 cm dik. Laat een nachtje in de koelkast staan, strooi er eventueel nog wat kokosrasp overheen en KLAAR.

Soundtrack; Easy – Faith No More

IMG_1846

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s