The Tea Lab – @Rotterdam

IMG_1819

Afgelopen week lunchte ik met dochterlief bij The Tea Lab in Rotterdam. Dit is een leuke plek voor thee, koffie, lunch en lekkers. Het is de eerste keer dat ik er kom, terwijl ze er toch al een aantal jaartjes zitten. Ik ben meestal nogal terughoudend als iets wordt omgeschreven als een meetingpoint voor hipsters, maar de eerste indruk is erg goed. De inrichting van The Tea Lab ziet er mooi uit, tikkie strak, industrieel maar ook cosy.

Wat staat er zoal op de kaart? Uiteraard thee, je kunt kiezen uit meer dan 30 soorten losse thee, bubble tea, lattes en verschillende smaken ijsthee. Daarnaast serveren ze koffie, taartjes, ontbijt en lunch. Erg fijn is dat alles ook in een gezonde variant te bestellen is. Er staan verschillende salades, verse sapjes en een uitgebreide high tea op de kaart en er zijn veel vegan en glutenvrije opties.

IMG_1823

Wij gingen voor de salade geitenkaas met gegrilde groenten (het woord ‘veggies’ gaat me echt te ver), een ‘good-old’ tosti ham/kaas, een verse sinaasappelsap en een weerstand verhogende Healthy-tea, met Echinacea. Allemaal erg lekker, en niet onbelangrijk, de bediening is supersnel. Tijdens ons bezoekje was het er gezellig druk. Doris heeft overigens de taarten uit de vitrine gekeken, deze zagen er geweldig uit. Voor een volgende keer…heb ik moeten beloven. ZEKER!

Je vindt The Tea Lab de Westwagenstraat, nummer 80 (in een wat onbekend straatje tussen De Meent en de Hoogstraat). Kijk hier voor openingstijden en meer info.

Soundtrack; Sugar Honey Iced Tea – Kelis

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s