Pass that Dutch # 11 – PSikhouvanjou

zu_poster_douce_pluie_2

PSikhouvanjou is een webshop met speelgoed, boeken, kinderkamer accessoires, posters, kaarten, schriftjes, rugzakken, schoolspulletjes, etc. Ik vind alles wat je hier kunt aanschaffen GE-WEL-DIG! Vaak gebruik ik de website om inspiratie op te doen voor cadeautjes of voor de inrichting van mijn huis.

De verschillende categorieën op de site zijn erg fijn. Zo is er een speciale ‘afdeling’ voor kraamcadeaus en feestjes. Ook verkopen ze er mijn favoriete drinkflesjes van Goodbyn. Deze flesjes passen in iedere tas, kunnen in de vaatwasser en bevatten geen BPA’s. Handige lunchtrommeltjes, bekertjes, bordjes, gymtassen, toilettassen…you name it, they’ve got it.

De site is voornamelijk gericht op kinderspul. Maar…ooooooh…ik word er zo vreselijk hebberig van! Vooral omdat het aanbod net even anders is (ik had met gemak nog 100 foto’s van mooie en grappige spulletjes kunnen plaatsen).

Het team van PSikhouvanjou levert de pakketjes snel en de spulletjes die je besteld worden meteen ingepakt (mocht je dat willen). Tot nu toe ontving ik bij iedere bestelling een handgeschreven kaartje waar één van de medewerkers mij veel plezier wenste met de gekochte spulletjes. Lief!

Neem hier een kijkje op de site van PSikhouvanjou. Hand op de knip? Good luck with that! Ach, we ontvangen deze maand toch vakantiegeld.

Soundtrack; I Want It All – Queen

Nobodinoz_kinderkamer_accessoires_1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s