Strawberry Field – Homemade Masker

Kennen jullie de ‘verse’ maskers van Lush? Deze zijn heerlijk, maar ook prijzig. En dat terwijl het zo simpel en cheap is om zelf een masker te maken. Deze versie met aardbeien ruikt geweldig en werkt verkoelend. JAHA, dat gaan we na dit weekend nodig hebben! Ik durf te wedden dat de helft van Nederland maandag met een rood verbrand hoofd de week in gaat.

Wat heb je nodig?
– 5 grote aardbeien
– 1 grote eetlepel yoghurt
– 1 theelepel honing
– paar druppels citroensap

Stop dit in de blender of pureer het met een staafmixer, that’s it! Smeer het goedje op je gezicht en laat 10 minuten intrekken (mocht je de zombie-look compleet willen maken, leg dan nog 2 schijfjes komkommer of je ogen). Spoel daarna af met lauw water en je bent klaar voor de volgende zonnestralen. Mocht je nog wat over hebben? Eat it!

Soundtrack; Strawberry Fields Forever – The Beatles

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s