Pass that Dutch # 9 – Spullen voor in je Huis

SPULLEN 2

Sinds kort zit er in mijn eigen buurtje een hele fijne winkel met tweedehands meubels en andere leuke spulletjes. Iedere week zijn er nieuwe items in de winkel te vinden. Je kunt er terecht voor ‘grote’-mensen spullen, maar er is ook een kinderhoek met tweedehands speelgoed, meubeltjes en kleertjes.

Nu heb ik genoeg spullen om 3 huizen te vullen, maar toch werd ik erg blij van de prachtige collectie. Kasten, stoelen, lampen, tafels, servies, kapstokken, spiegels, prachtige oude landkaarten, etc. Alles is er te vinden. De eigenaar heeft oog voor unieke spullen, en dat zie je in alle items terug.

Daarnaast verkopen ze ook cactussen (uiteraard in vintage-potjes) en onlangs kwam er zelfs een Berendokter langs, om knuffels op te lappen. Mocht je in Rotterdam wonen of een keertje in Rotterdam zijn, ga dan zeker eens langs bij Spullen voor in je Huis op de Stadhoudersweg 96d. Open van woensdag t/m vrijdag van 12.00 tot 17.30 uur. Zaterdag openen ze een uurtje eerder om 11.00 uur. Kijk voor de meest recente collectie hier.

Soundtrack; Second Hand News – Fleetwood Mac

SPULLEN

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s