Berlin! Berlin! Berlin!

IMG_1330-2

JAAAAA! Morgen vertrek ik voor een paar dagen naar Berlijn! Can’t wait! Vooral omdat ik met drie van mijn favoriete ladies ga. Drie jaar geleden bezocht ik de stad voor het laatst, vlak voor dat ik ziek werd. Ik heb vaak terug gedacht aan de fijne tijd die ik in Berlijn had. En nu ben ik heel blij dat ik weer mag!

We reizen met de trein en verblijven in een geweldig appartement. Uitgezocht door de enige echte Accommodatie-Koningin. Thanks, An!  De komende dagen zal ik voornamelijk foto’s op mijn blog delen, van de reis, het appartement en de stad. Hebben jullie tips? Ik hoor het heel graag!

Hier onder een aantal foto’s van mijn Berlijn-trip in 2013. Bis Später!

Soundtrack; Komm Komm – Nina Hagen

IMG_4874

IMG_4882-1

IMG_4952

IMG_4939

Een gedachte over “Berlin! Berlin! Berlin!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s