Fresh & Tasty Water

IMG_12301

Nu de zon weer volop gaat schijnen (please, please, please!), is het tijd voor verfrissende drankjes. Ik probeer zo min mogelijk ‘prik’ te drinken (al kan een glas ijskoude cola mijn dag goed maken). Om een plat watertje toch iets meer smaak te geven voeg ik er fruit en groenten aan toe. Hier één van mijn favorieten.

Ingrediënten;

  • 2 schijfjes komkommer
  • 1 schijfje citroen
  • 4 schijfjes gember
  • paar stukjes ananas (ik gebruik dit uit de vriezer)

Vul een pot of fles met water en voeg de ingrediënten er aan toe. Ik gebruikte een lege pot Nutella (the one and only!). In principe kun je het water meteen drinken, nadat je de ingrediënten hebt toegevoegd. Wil je meer smaak, dan kun je het beter even in de koelkast laten staan. Ik maak het water vaak in de avond, zodat ik het de volgende ochtend kan drinken of mee kan nemen naar mijn werk. Let op; je kunt het water maximaal 48 uur bewaren.

Soundtrack; So Fresh, So Clean – Outkast

IMG_1231

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s