Pass that Dutch # 8 – Abbot Kinney’s Kokosyoghurt

IMG_1254

Mijn lunch bestaat vaak uit granola met zuivelyoghurt of een sojaproduct. Maar, nu heb ik afgelopen week kokosyoghurt ontdekt. HEERLIJK! Hier volgt mijn onbetaalde verkooppraatje.

Deze yoghurt heet Kokosstart en is een Nederlandse, 100 % plantaardige, kokosvariatie van yoghurt. Het wordt gemaakt door kokosmelk te fermenteren met plantaardige yoghurt bacteriën. Hierdoor krijgt de Kokosstart zijn frisse yoghurt-smaak, met een heerlijke kokos nasmaak. De kokos proef je, maar is niet overheersend. Mocht je niet van kokos houden en toch op zoek zijn naar een plantaardig yoghurtproduct, dan zou ik dit zeker proberen.

Abbot Kinney’s Kokosstart bestaat voor 98% uit kokosmelk en geeft hierdoor snel een verzadigd gevoel. De Kokosstart bestaat uit vier natuurlijke ingrediënten en krijgt zijn zoete smaak van de kokosmelk en niet van toegevoegde suikers. Daarnaast bevat het geen andere toevoegingen.

Ik maakte ook een smoothie met kokosyoghurt. Nice! Gooi (van een afstandje) 250 ml kokosyoghurt, een banaan, een handje frambozen en een eetlepel honing in de blender. And Ready To Be Served!

De Kokosstart is o.a. verkrijgbaar bij Ekoplaza. Kijk voor meer verkooppunten en informatie op de website.

Soundtrack; Ticket To The Tropics – Gerard Joling (mijn excuses)

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s