Pass that Dutch #4 -Stop, Breathe & Think – meditatie app

IMG_08496

Stop, Breathe & Think is een van mijn favoriete meditatie-apps. Je vindt er meditaties voor ieder moment van de dag.

Ik heb in de afgelopen jaren verschillende geleide meditaties uitgeprobeerd. Tijdens een geleide meditatie hoor je een stem die je begeleidt, op deze manier is het een stuk makkelijker om geconcentreerd te blijven. Ik heb ‘de stem’ nodig die mij zo nu en dan terug roept, anders zit ik zo met mijn gedachten bij m’n boodschappenlijstje of lekke fietsband.

Veel meditatie-apps zijn vreselijk vorm gegeven met weelderige bloemen, een ondergaande zon of een ‘tacky’ waterval. Daarnaast heb ik een groot probleem met de stem achter een geleide meditatie. Oftewel, ik kan weinig verdragen, vind het al snel te zweverig of te hijgerig. En dan heb ik het nog niet eens over het muzikale aspect.

Stop, Breathe & Think-app ziet er prachtig uit, is overzichtelijk en gratis te downloaden in de app-store (DOEN!). Mijn meest gebruikte meditaties zijn Welcoming the Day en Falling Asleep.  Beide vragen slechts 5 minuten van je tijd. Fijn om de dag mee te beginnen en af te sluiten.

Kijk voor meer informatie op de website van Stop, Breathe & Think.

Soundtrack; Gimme Something Good – Ryan Adams

IMG_0902

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s