Pass that Dutch #3 – My Flame (+kortingscode!)

Sfeerfoto Stompkaarsen DEF

Uiteraard is biologische voeding een goede keuze, maar hoe zit dat met andere ‘standaard’ producten die je in en om huis gebruikt, zoals verzorgingsproducten, kaarsen, schoonmaakmiddelen, etc.

Vandaag wil ik jullie graag kennis laten maken met de kaarsen van My Flame. Ik kocht mijn eerste My Flame–kaars bij Ekoplaza (een biologische supermarkt) en ben zeer enthousiast. De kaarsen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, branden veel langer en zijn beter voor jezelf en het milieu.

My Flame Lifestyle is opgericht in 2013 door 2 jonge ondernemers uit Amsterdam; Annefiet Brandjes en Femke de Boer. In een tijdsbestek van slechts 2,5 jaar wisten zij al 150 verkooppunten en uiteraard een eigen website te realiseren in Nederland.

De kaarsen van My Flame zijn gemaakt van 100% soja- of palmwas en dat
brengt verschillende voordelen met zich mee. Ze branden namelijk een stuk langer, hebben een betere geurverspreiding en stoten nauwelijks roet af. Eindelijk geen zwarte muren en plafonds meer! En deze kaarsen zijn niet alleen veel beter, ze zijn ook nog eens super mooi!

Sfeerfoto Stompkaarsen
Reguliere kaarsen worden gemaakt van paraffine, een restmiddel van ruwe olie. Dit is zowel slecht voor het milieu als voor de eigen gezondheid. In de roet, die deze kaarsen altijd in mindere of meerdere mate zullen afstoten, zitten slechte stoffen. Bij de ecokaarsen van My Flame is dit niet het geval. De soja van My Flame komt uit Noord Amerika waarvoor geen bossen zijn gekapt en de bonen niet genetisch gemanipuleerd zijn. Ook over palmolie wordt op het moment veel negatief nieuws naar buiten gebruikt. In onder andere Borneo worden oerwouden afgekapt voor de plantage van palmbomen. De palmwas dat voor de kaarsen van My Flame wordt gebruikt komt echter van gecertificeerde plantages in Java.

De sojakaarsen komen in een glas en zijn voorzien van een geweldige quote. De kaarsen van palmwas zijn losstaande kaarsen en hebben een stoere gekristalliseerde look. De geuren van My Flame zijn trouwens ook heerlijk!

Ik mag jullie een korting van 20 % aanbieden op het gehele assortiment van My Flame! Kijk snel op de website en ontvang de korting (geldig tot 30 april 2016) met de volgende code; LION20

Soundtrack; Eternal Flame – The Bangles

Lifestyle

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s