Today, We Live As A Lion – F the C * deel 1

IMG_48823Het is mei 2013. Fijn een paar dagen naar Berlijn, voor het eerst een stedentrip met 4-jarige dochter Doris. We zijn opgewekt, hebben er zin in. Om de stad te bezoeken, maar ook om Brabantse Mauriceke (een oud-studiegenoot) weer te zien. Het zijn geweldige dagen, met veel zon, gelach, water spuwende heksen, dansjes op Potsdammer Platz, Bergadlers, een dode panda (don’t ask), fotoshoots, Starbucks-koffie en dan ook ineens die knobbel in mijn borst. Wat is dat? Zal wel te maken hebben met mijn maandstonden (fijn woord). Even in de gaten houden.

Eenmaal terug in Rotterdam breekt de drukte aan (voor mijn werk organiseer ik ieder jaar in juni een poëziefestival). Hard werken: avonden, weekenden en een hele week 24/7 tijdens HET Festival. Ik geniet volop van de drukte en de hectiek. Ben deze editie wel extreem moe en heb last van een oogontsteking. Het zal met de tijd te maken hebben, heel veel werk en weinig aandacht voor slaap, gezond eten etc.

Zaterdag vieren we groots de slotavond, zondag ruimen we op en maandag 9 uur zit ik bij de dokter, met nog steeds die knobbel in mijn borst. Ze weet het niet, zegt ze. Ze belt met het ziekenhuis, diezelfde donderdag mag (of moet) ik langs komen.

Donderdag 20 juni 2013, daar begint mijn verhaal.

One Day, I Say, Today, We Live As A Lion

Soundtrack; One Day As a Lion – One Day As a Lion

IMG_0587

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s